LINIȘTE
ȘI BINE CU TINE

Retreat de Yoga și respirație
forrest villa, sibiu

14-17 septembrie

Dă-ți voie să faci liniște

În corpul tău, în mintea ta, în sufletul tău. Dă la o parte zgomotul și conectează-te cu partea cea mai profundă din tine.

Dacă simți că în ultima vreme energia ta a fost una împrăștiată, că te-ai deconectat de la tine, că viața ta a devenit despre rolurile pe care le îndeplinești și mai puțin despre a trăi autentic în acord cu tine, acest retreat poate fi ce ai nevoie.

E timpul să te întorci la tine, la esență, la rădăcina ființei tale.

Te invit alături de mine în retreat-ul transformațional Liniște și bine cu tine.

Adu liniște în corp, minte, și suflet prin Yoga, respirația, meditație.

Unde?

Forest Villa – Detox & Mindfulness Resort – vezi aici

@Cisnădioara, la 10 minute de Sibiu

Program

CORP – RESPIRAȚIE – MEDITAȚIE. 

Aceasta este ordinea în care lucrezi cu tine când vrei cu adevărat să vezi rezultate. 

Programul cuprinde mișcare, reflexie, conectare cu tine și cu ceilalți. Va fi o îmbinare armonioasă între mișcare, lucru cu sine în profunzime, relaxare și bucurie.

Joi

ZIUA 1 - LINIȘTE ÎN CORP

Vineri

Ziua 2 - LINIȘTE ÎN SISTEMUL NERVOS. RESPIRAȚIE

Sâmbătă

Ziua 3: LINIȘTE ÎN MINTE. MEDITAȚIE

Duminică

ZIUA 4 - DINCOLO DE LINIȘTE

Cum ajung?

Nu asigurăm transportul, însă te ajutăm să te organizezi. Iată câteva variante:

Mașina personală

Dacă nu ai mașină, te poți grupa cu un participant. Forest Villa se află la 10 minute de Sibiu. Drumurile în zonă sunt foarte bune. Există suficiente locuri de parcare.

Trenul

Poți ajunge cu trenul sau autocarul până la Sibiu, de unde te putem lua noi cu mașina (10 minute de la gară).

Avionul

Poți merge și cu avionul până la Sibiu. De la aeroport, te putem lua noi cu mașina.

Alimentație

Toate mesele sunt asigurate în acest retreat. Totul este gătit în casă, de gazdele noastre, doar cu ingrediente locale și naturale.  Meniul este ovo-lacto-vegetarian și va ține cont de restricțiile participanților.

Siguranță

Toate practicile au loc perfect în siguranță. Nu este nevoie să ai experiență cu Yoga sau cu respirația, totul îți va fi explicat la fața locului. Așa că, fie că ți-ai luxat glezna și te doare de atunci, sau că ai dureri de spate, vei găsi câteva posturi care ți se potrivesc.

Investiție

820 lei x 3 tranșe (2460 lei/participant)*

*Primești factura pe firmă

** Dacă ești cursant, ai 10% reducere din prețul întreg

Investiția ta include:

Cum te înscrii?

1. Completează formularul apăsând butonul de mai jos.

2. Verifică datele plății pe e-mail și achită prima tranșă pentru a-ți asigura locul.

.

Alte detalii:

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii. Locul se consideră rezervat dupa plata avansului nereturnabil (prima tranșă, 820 lei).

Restul sumei se achită în două alte tranșe, până la data de 15 august, respectiv 1 septembrie. Neachitarea restului până la această dată poate duce la pierderea locului.

Mă bucur să îți fiu ghid!

Ema Barbă

Nu am fost niciodată un copil sportiv. Până am descoperit Yoga, sufeream de astm și alte boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital, inclusiv astm. Spitalul devenise a doua mea casă.

Yoga mi-a redat acea stabilitate emoțională și fizică. M-a ajutat să mă reconectez cu puterea din mine. De atunci, Yoga este prezentă în viața mea în fiecare zi. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu.

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut. În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună.

CE MĂ RECOMANDĂ?

Sunt ghid pentru Yoga avansat (500 h YTT), certificat de Yoga Alliance, în Rishikesh, India, la școala Sattva Yoga Academy.

În ultimii ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.