Respiră liber

Program online gratuit de respirație
23-27 mai 2023

5 zile în care îți redai libertatea corpului și a minții prin respirație

Simți că te-ai deconectat de respirația ta?

Respirația ta are legătură cu TOATE aspectele sănătății tale: cu somnul, cu liniștea interioară, cu sistemul imunitar și cardio-vascular. 

Dacă nu respiri corect, probabil trăiești următoarele:

E timpul să-ți redai libertatea!
Preia controlul asupra vieții tale, prin respirație.

A nu respira corect creează haos la nivelul sănătății. În schimb, respirația corectă sprijină sistemul imunitar și cardio-vascular. Pe cât de bine respiri, pe atât de bine dormi, te concentrezi, îți păstrezi calmul și energia.

Respirația mi-a schimbat viața, de aceea vreau să te ghidez înapoi spre respirația ta corectă în acest program complet gratuit.

Ce primești în acest program?

Cum se desfășoară? 

Timp de 5 zile, de la ora 19:00 la 20:00, voi intra live pe grupul de Facebook dedicat, unde vom explora tema zilei. Chiar dacă nu poți participa live, vei putea urmări înregistrarea.

PROGRAM

Ziua #1 – Ce este respirația corectă? 

Ziua #2 – Liniște și calm prin respirație

Ziua #3 – Sănătatea sistemului respirator

Ziua #4 – Un somn mai bun prin respirație

Ziua #5 – Combaterea depresiei și oboselii

Bonus

De ce ai nevoie ca să participi în Program?

Ai nevoie de 60 de minute în fiecare seară, marți-vineri de la – 19:00 la 20:00 și sâmbătă de la 10:00 – 11:00, în perioada 23-27 mai, sau timp ulterior pentru a relua înregistrarea. Îți recomand să urmărești programul într-un spațiu retras, intim, să oprești notificările telefonului pentru a fi primi tot ce ofer.

De ce NU ai nevoie pentru a participa?

E ok să nu ai experiență cu respirația. E ok dacă ai probleme în a respira pe nas, dacă ai blocaje sau boli respiratorii. 

Cu atât mai mult e recomandat să vii – aceste blocaje se pot vindeca numai cu practică.

Acest program este pentru tine dacă...

3 motive pentru care să participi

Respirația m-a ajutat să mă vindec de astm.

Când eram copil, sufeream de astm, sinuzită cronică, și multe alte boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital. Până acum câțiva ani, înainte să descopăr yoga, meditația și exercițiile de respirație, viața mea era foarte diferită.

Eram foarte reactivă, îmi era greu să mă concentrez, iar mintea mea fugea constant. Nu reușeam să rămân concentrată sau să ies din emoțiile pe care le simțeam copleșitoare.

Acum 8 ani, am început să lucrez cu mine și am descoperit meditația și Yoga. Practicam zilnic și mă schimbam văzând cu ochii.

În 2017, în India, la trainingului de Yoga, am descoperit exercițiile de respirație.

Aveam deodată mai multă vitalitate, poftă de viață și motivație. Mă simțeam totodată mai calmă, centrată, mă puteam concentra mai bine.

Dacă înainte răceam de 4-6 ori / an, în ultimii ani nu am răcit nici măcar o dată.

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

Cum m-am pregătit?

Lucrez de 8 ani ca terapeut prin meditație și ghid pentru Yoga. Am ghidat câteva sute de oameni în Yoga, meditație și exerciții de respirație în Europa, în Statele Unite și în India.

De 5 ani, sunt instructor de Yoga avansat (500h YTT) în Rishikesh, India, training în care m-am format să predau peste 100 de exerciții de respirație.

Iată ce spun alți oameni faini
alături de care am lucrat

Te aștept în lumea respirației!

Primești pe email toate informațiile despre cum accesezi programul

.