At Home Retreat

retreat de întoarcere la sine
cu Ema Barbă

at home glamping, breaza, românia

2-4 septembrie

Un spațiu sigur pentru conectare și evoluție

Dacă încă trăiești deconectat(ă) de tine, dacă ești victimă a blocajelor, fricilor și emoțiilor copleșitoare, dacă simți că potențialul tău stă să fie descoperit, descoperă evoluția prin experiență. 

Te aștept alături de mine în mijlocul naturii, la 1.5 ore de București.

Cu ajutorul Yoga și meditației, vom construi împreună o experiență de bucurie, care să te sprijine să evoluezi dincolo de limitările tale interioare.

Lucruri de care ne vom bucura împreună

Program

Check-in: vineri, 2 septembrie, ora 12:00. Start retreat – ora 14:00

Check-out: duminică, ora 16:00

Ziua 1. Conectare cu sine

Ziua 2.
Conectare cu ceilalți

Ziua 3.
Practici de conectare, de luat acasă

Duminică. Evoluție spre iubire necondiționată

Investiție

Investiția ta în acest retreat este 350 EUR / participant.

Investiția ta include:

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos și plata avansului nereturnabil de 50% din contravaloarea retreat-ului (175 EUR sau echivalentul în lei) in contul IBAN de mai jos:

Nume: BRIGHT LIVING SOCIAL ENTERPRISE S.R.L.
IBAN: RO32INGB0000999909147241

Alte detalii:

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii. Locul se consideră rezervat dupa plata avansului.

După achitarea avansului, te rugăm să trimiți dovada plății pe e-mail la intreaba@emabarba.com

Restul sumei se achită în același cont, până la data de 28 august, cu confirmarea transferului în același mod. Neachitarea restului până la această dată poate duce la pierderea locului.

Cum ajung?

At Home – Yoga&Glamping se află la 1.5 ore de București.

Deplasarea o vom face cu mașinile personale, ne grupam și împărțim costurile de carburant. În formular găsești un câmp special pentru asta, pentru a ne organiza mai bine.

Siguranță COVID

Pentru ca toți participanții să se simtă în siguranță în această perioadă, te rugăm să ne prezinți înainte de retreat fie dovada vaccinării contra COVID, fie un test negativ (rapid – îl poți procura de la farmacie – sau PCR) realizat cu cel mult o zi înainte de retreat.

Trainer

Yoga mi-a transformat viața

Nu am fost niciodată un copil sportiv. Până am descoperit Yoga, sufeream de astm și alte boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital, inclusiv astm. Spitalul devenise a doua mea casă.

Yoga mi-a redat acea stabilitate emoțională și fizică. M-a ajutat să mă reconectez cu puterea din mine. De atunci, Yoga este prezentă în viața mea în fiecare zi. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu.

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut. În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună. 

CE MĂ RECOMANDĂ?

Sunt ghid pentru Yoga avansat (500 h YTT), certificat de Yoga Alliance, în Rishikesh, India, la școala Sattva Yoga Academy.

În ultimii ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.