Despre mine

Sunt Ema și ajut oamenii să ajungă mai aproape de liniște.

Acum zece ani, viața mea arăta foarte diferit. Sufeream de astm, anxietate și alte lucruri care deveau tot mai greu de dus. Răceam grav de 3-4 ori/an. Am ajuns la spital pentru probleme cardiace, renale. Sufeream din toate punctele de vedere. Îmi era greu să mă concentrez la birou, îmi era greu să spun NU. Simțeam anxietate, o stimă joasă de sine. În orice cameră intram, simțeam că sunt mai prejos decât ceilalți.

Într-o zi, la birou, am început să practic Yoga la propunerea Ralucăi, colega mea de birou. M-am simțit atât de liniștită, de vie, încât am continuat.

Am început să învăț tot mai mult. Peste ceva timp, oamenii au început să mă întrebe: ce faci, de mergi de parcă plutești? Timid, am început să le explic și lor. În timp, am început să îi ghidez.

În 2015 am făcut prima formare în terapie prin meditație. Am devenit client al terapiei prin meditație, în paralel cu practica mea de Yoga.

După câțiva ani, astmul meu a dispărut. La fel și anxietatea, neliniștea și îmbolnăvirea constantă. Ultima oară am răcit în noiembrie 2017. De atunci, sistemul meu imunitar ține cu mine.

Deși comunicarea și educația au fost prima mea iubire, am renunțat la cariera mea pentru a mă pregăti ca instructor de Yoga și pentru a mă concentra pe misiunea mea de suflet. Decizia mea i-a surprins pe toți cei din jurul meu.

De atunci și până acum, am lucrat cu sute de oameni din medii diferite, de vârste diferite, din toate colțurile lumii.

Mă bucur să te susțin și pe tine așa cum ai nevoie! Imaginează-ți cum ar fi să îți recapeți starea de bine, echilibrul emoțional, mental și fizic. Să ai mereu energie. Să simți că mergi prin viață fiind complet în contact cu tine. Că îți atingi potențialul și nu doar supraviețuiești.

Pregătire

De când am pornit pe acest drum, învăț încontinuu, cu o mare pasiune. Deși nu cred că certificarea îl face pe om, las mai jos o listă cu formările prin care am trecut. Fiecare dintre ele mi-a confirmat ce simțeam deja în lucrul cu clienții și m-a ajutat să am o abordare din ce în ce mai personalizată.

Yoga și respirație

2017 – Formare de bază Yoga, 200h YTT, Rishikesh, India

2019 – Formare de Yoga avansată, 300 YTT, Rishikesh, India

2021 – Neuroștiința respirației – Neuro Mindfulness Institute

Mindfulness

2022 – Neuromindfulness Institute – Practitioner Coach

2022 – Neuromindfulness Institute – Senior Practitioner Coach

2023 – Neuromindfulness Institute – Master Practitioner Coach

2023 – MBSR Course – 8 Weeks of Mindfulness

THETAHEALING® - Terapie prin meditație

2015 – Curs de bază

2016 – Curs avansat

2016 – Manifestare și abundență

2019 – Jocul Vieții

2019 – Dig Deeper

2022 – Tu și Creatorul

2022 – Tu și Relația de Cuplu

Companie

Poți propune în compania ta workshopuri de mindfulness, respirație sau Yoga. Deja am adus resurse de vindecare în companii precum Oracle Romania, Raiffeisen Bank, Unilever, Bosch, HPE și altele.

Trimite-mi un e-mail la intreaba@emabarba.com cu nevoia companiei și vei primi curând de la mine o ofertă.

Testimoniale

Mă bucur de fiecare om care vine spre mine și mă alege să-l ghidez spre propria liniște.

Hai să ne cunoaștem!

Am pregătit mai jos o meditație gratuită. Să te bucuri de ea 🙂