Despre mine

Ema Barbă

Experiența mea de viață și provocările m-au ghidat să devin terapeut prin meditație și ghid pentru practica Yoga. În copilărie, am suferit boală după boală, care mi-a afectat viața în toate aspectele. După ce am primit în viața mea meditației și Yoga, am depășit astmul, problemele cardiace și renale și alte boli cronice.

După o carieră de nouă ani în comunicare pentru educație, am început să studiez în profunzime practicile ce m-au ajutat să mă vindec la nivel fizic (astm, imunitate scăzută), mental și emoțional.

De trei ani, ghidez experiențe de Yoga și terapie prin meditație pentru sute de oameni din întreaga lume, de toate vârstele și condițiile fizice.

Am studiat peste 500 de ore la Sattva Yoga Academy, în Rishikesh, India, școală acreditată de Yoga Alliance, și am obținut șase certificări în terapie prin meditație, în România.

Bright Living

Recent, am fondat Bright Living, un business social care sprijină accesul gratuit la practici pentru sănătate fizică și mintală pentru oameni din medii vulnerabile.

Mai multe despre mine și misiunea Bright Living, în acest video.

Te invit să descoperi Bright Living aici: www.bright-living.net