Bloom from within

RETREAT de yoga și conectare cu natura

31 martie - 2 aprilie

Un spațiu sigur pentru conectare cu sine și natura

Când natura se pune în mișcare și înflorește, la fel și noi.

Let’s bloom together.

 

Primăvara ne invită să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai este necesar, să renunță, la ceea ce nu ne mai folosește și să aducem mai multă energie în viața noastră. Să ne oferim libertatea de A FI și de a evolua?

Te invităm să înveți de la primăvară să-ți porți frumusețea, să-ți onorezi ființa, să-ți porți de grijă și să-ți (re)trezești mintea, corpul și sufletul. Să explorezi natura interioară și cea exterioară, să te bucuri de un restart și să îți plantezi visele și creativitatea în timp ce îți muți focusul și energia acolo unde dorești să înflorești în viața ta.

 

Start where you are (now) and LET YOURSELF BLOOM!

Lucruri de care ne vom bucura împreună

Program

Check-in: vineri, 31 martie, ora 16:00.

Check-out: duminică, ora 11:00

Ziua 1. Letting Go

Ziua 2. Step into Power

Ziua 3. Bloom

Duminică. Evoluție spre iubire necondiționată

Investiție

Early Bird: (până în 20 FEBRUARIE 2023): 1.950 lei

Full Price: 2.100 lei

Rezervarea locului se face prin plata unui avans de 700 lei, iar restul sumei poate fi achitată în 2 rate până la data de 20 martie.

Investiția ta include:

Cum mă înscriu?

Completează formularul de mai jos și colega mea, Ana, va reveni către tine pentru restul pașilor. Vei primi în email detalii pentru plata avansului de 700 RON. Te așteptăm cu iubire!

Alte detalii:

  • Locuri limitate: 16 participanți
  • Toate activitățile din program și mesele sunt incluse în preț
  • Poți să plătești în 3 rate
  • Meniul este complet vegetarian (vegan la cerere)
  • Beneficiezi de saltea de yoga
  • Cazarea se face în camere cu pat dublu
  • Activitățile sunt potrivite oricărui nivel de Yoga/meditație/respirație
  • Nu se consumă alcool și nu se fumează în locație
  • Transportul până la locație nu este inclus

Unde?

Portal Village (jud. Sibiu) este locul armonios în care te invităm să te bucuri de un weekend cu liniște și de timp în care să fii conectat cu natura, conectat cu adevărat la propriul tău sine.

Aici vei petrece două nopți și te vei delecta la fiecare masă cu preparate vegetariene pregătite din ingrediente locale. Vei aprofunda starea de bine prin sesiuni de yoga, meditație, respirație conștientă, terapie în natură, prin care vei avea ocazia să te redescoperi, să îți dai voie să evoluezi.
_

*Portal Village se află la aprox. 25 min de Sibiu, 2h de Cluj-Napoca, 3h de Timișoara și 4.40h de București.

Siguranță COVID

Pentru ca toți participanții să se simtă în siguranță în această perioadă, te rugăm să ne prezinți înainte de retreat fie dovada vaccinării contra COVID, fie un test negativ (rapid – îl poți procura de la farmacie – sau PCR) realizat cu cel mult o zi înainte de retreat.

Cu cine?

~ Ema Barbă ~
Ghid pentru Yoga

Ghidez experiențe de dezvoltare personală prin Yoga, meditație și respirație, așa cum am învățat în Rishikesh, India, la Sattva Yoga Academy, școală certificată prin Yoga Alliance (500h TTC). În cadrul sesiunilor aduc într-o manieră modernă tehnici tradiționale, practicate din antichitate la poalele munților Himalaya.

Sunt fondatorul Bright Living, un business social prin care ajut oamenii să ajungă mai aproape de liniște, prin cursuri online de meditație, respirație și Yoga, dar și prin retreaturi. Acesta este al 6-lea retreat pe care îl organizez sau la care contribui.

Sunt un fost pacient de astm și anxietate. Am văzut și trăit cum corpul se vindecă prin vindecarea minții și a traumelor emoționale. De aceea, îmi doresc acum să aduc aceste tehnici în viețile cât mai multor oameni. 

~ Loredana Scrob ~ Explorer of Nature

Trăiesc o viață autentică în toate formele ei, onorând viața în sine. Sunt într-o continuă explorare interioară și exterioară, cu mult focus pe creșterea performanței mentale. Prin tehnici testate pe pielea mea și experimentate de alții, am descoperit că blocajele mentale stau în calea împliniri. Acesta fiind unul dintre motivele pentru care vreau să ofer altora ce am învățat deja. 

Ador să mă conectez cu natura, cu oamenii și să descopăr metode prin care pot să fiu în armonie cu mine și cu cei din jur. 

Iubesc la cote maxime natura, de la cel mai mic fir de iarbă până la cel mai înalt vârf de munte. Îmi plac situațiile în care inima îmi bate mai tare și am parte de situații limită, dar și potecile înverzite unde uit că am plecat desculță furată de muzica naturii.

~ Ana-Maria Popescu~ Doer & Free Spirit

Un om care zâmbește des și încearcă, pe cât se poate, să-și urmeze pasiunile. Fiind un călător pasionat, cred cu tărie că descoperirea propriului sine vine odată cu descoperirea lumii și manifestarea vieții dorite.

Tocmai de aceea, te invit să-ți dai voie să simți, să-ți depășești limitările și să-ți deblochezi resursele interioare pentru a porni în călătoria care îți va oferi libertatea de A FI și a-ți atinge potențialul maxim.

Mă hrănesc cu energie și funcționez cel mai bine atunci când sunt în acțiune. Micile obiceiuri practicate zilnic, iubirea de sine și față de ceilalți, faptul că îmi dau voie să simt și doar să fiu (uneori), mă ajută să mă bucur mai mult de o viață trăită conștient. Ceea ce îmi doresc să descoperi și să trăiești și tu în cadrul acestui retreat, dar și după.