workshop de putere personală

De la „Cum vrei tu…” la „NU!”

Sâmbătă, 13 mai, ora 11:00 – 13:00, LIVE pe ZOOM (primești înregistrarea)

Descoperă ce înseamnă să îți iei puterea înapoi și să setezi limite cu iubire

Simți că ți-ai pierdut puterea?

În ce contexte, către cine și cui ai dat din puterea ta interioară?

Poate ești genul de persoană empatică, dar care se sacrifică, vrea să îi mulțumească pe toți, în ciuda propriile nevoi, și numește asta altruism.

Poate nu zici nimic atunci când superiorul tău de la muncă ridică tonul la tine. Ce să mai vorbim de o mărire de salariu – vrei să o ceri de luni de zile, dar cumva ți se blochează cuvintele în gât.

Poate accepți diferite situații fără să zici nimic, deși ceva din tine țipă:

„GATA! PÂNĂ AICI!”

Poate că, atunci când partenerul de viață de întreabă „Unde vrei să mergem?” sau „Ce vrei să mâncăm?” răspunsul tău este „Ce vrei tu…”.

Poate te simți o victimă în fața circumstanțelor vieții – simți că viața ți se întâmplă fără niciun aport din partea ta.

Ce obții la nivel inconștient când dai din puterea ta?

Ne e frică de propria putere pentru că o asociem cu agresivitatea și șansele mai mari de a fi atacați de ceilalți. Renunțăm la puterea noastră pentru a obține anumite beneficii:

Siguranță: Dacă rămân mică și neobservată, rămân în siguranță. 

Acceptarea celorlalți: Dacă fac cum vor ceilalți, mă pliez, voi obține iubirea și acceptarea celorlalți. 

Evitarea sentimentului de vină: Dacă nu am un cuvânt de spus într-o decizie, nu voi fi eu de vină dacă rezultatul final nu este cel ideal. Mai bine să aleagă ceilalți.

Rămân un om bun: Dacă nu sunt asertiv, dacă sunt mereu blând(ă), compliant(ă), îmi respect valorile mele de empatie și compasiune.  

A spune „NU”
este un cadou pentru ceilalți

Și, mai ales, pentru tine. Puterea ta este spațiul de siguranță unde viața ta este a ta, iar ceilalți înțeleg cine ești tu, ce îți dorești. 

Când ești în puterea ta personală:

  1. Îți păstrezi sănătatea, fără somatizări sau boli rezultate din emoțiile pe care le reprimi;
  2. Începi să îți asumi propria viață și simți că tu controlezi și îți conduci viața, în loc să fii o victimă a circumstanțelor;
  3. Scapi de frustările acumulate din lipsa limitelor și granițelor personale, frustări care îți rod ușor relațiile și te fac o persoană impulsivă;
  4. Începi să ai relații care se simt ca o gură de aer proaspăt, pentru că ceilalți nu mai au nevoie să aibă grijă de tine sau să ghicească ce ai nevoie sau dacă ești sincer(ă);
  5. Devii o persoană autentică și de încredere, pe care ceilalți se pot baza.

Vreau să te ajut să-ți redai puterea interioară

cu o sesiune profundă de journaling, meditație + respirație.

Workshopul va avea loc LIVE, pe Zoom, sâmbătă, 13 mai, de la 11:00 la 13:00. Indiferent dacă ajungi sau nu live, vei primi înregistrarea și o vei putea relua timp de 7 zile.

ce vom face împreună?

Introspecție și journaling

Tehnici de respirație și posturi fizice pentru creșterea puterii personale

Meditație în profunzime pentru redarea puterii personale

Bonus

„cum vrei tu...”

Aceasta a fost „mantra” mea, răspunsul meu automat, timp de ani de zile. Am crezut despre mine că sunt mică, neputincioasă, toți ceilalți sunt mai buni decât mine. 

Mă adaptam și pliam mereu după ceilalți. Așa credeam eu că voi acceptată, iubită. Tânjeam după validarea celorlalți.  Ceilalți erau mereu pe primul loc, iar eu mă lăsam pe ultimul loc.

Să îi supăr pe ceilalți a fost cea mai mare frică a mea. 

Doar când am început să spun NU, să fiu autentică, am devenit mai sănătoasă. Doar atunci am câștigat respectul și aprobarea celorlalți. 

Acum 8 ani, am început să învăț terapie prin meditație, Yoga și exerciții de respirație pentru propria mea vindecare. Mi-am exersat puterea zi de zi. 

Am devenit mai asertivă, mai fermă, mai puternică. 

Asta nu m-a făcut deloc mai puțin blândă sau empatică, din contră! Am scăpat de frustrările acumulate din lipsă de limite, care mă făceau să izbucnesc de nervi. Limitele m-au făcut o persoană mai calmă.

O dată ce am început să lucrez cu mine cu ajutorul meditației și respirației, m-am liniștit atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Lucrurile s-au schimbat, puțin câte puțin. 

Mi-am intrat în putere. Oamenii din jur îmi spuneau că ceva e foarte schimbat la mine. În bine. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu. 

În timp, mi-a devenit clar că misiunea mea este să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși.

Ce mă recomandă?

  • M-am pregătit în terapie prin meditație (9 certificări Theta Healing). 
  • Sunt instructor avansat certificat de Yoga, meditație și exerciții de respirație (500 h YTT) în Rishikesh, India.
  • În ultimii opt ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.

Ce spun oamenii

Investiția ta:

333 111 lei

(dacă plătești prin transfer bancar, trimite e-mail la intreaba@emabarba.com. Primești și factură fiscală)