Nume Retreat

Retreat de Yoga și conectare cu sine

11-14 august 2023

Bună și bine ai venit!

De abia aștept să construim împreună o experiență minunată de creștere personală, în timp ce descoperim zona Bucovinei – una dintre cele mai liniștite și primitoare zone din România.

Dacă simți că în ultima vreme energia ta a fost una împrăștiată, că te-ai deconectat de la tine, că viața ta a devenit despre rolurile pe care le îndeplinești și mai puțin despre a trăi autentic în acord cu tine, acest retreat poate fi tot ce ai nevoie.

E timpul să te întorci la tine, la esență, la rădăcina ființei tale.

Te invit alături de mine în Bucovina, în retreat-ul transformațional Înapoi la tine – Retreat de Yoga și creștere personală 🙂

Unde?

Localitatea Vama, județul Suceava, în inima Bucovinei, într-una dintre cele mai îndrăgite case din Bucovina, cu un rating excelent atât pe Booking, cât și pe Tripadvisor.

Casa este situată chiar lângă pădure, cu spațiu larg pentru practică.

Program

Programul cuprinde mișcare, reflexie, conectare cu tine și cu ceilalți. Va fi o îmbinare armonioasă între mișcare, lucru cu sine în profunzime, relaxare și bucurie.

Vineri

Ziua 1 - Eu și starea de siguranță

Sâmbătă

Ziua 2 - Eu și emoțiile

Duminică

Ziua 3: Eu și încrederea în mine

Luni

Ziua 4 - Eu și iubirea

Cum ajung?

Nu asigurăm transportul, însă te ajutăm să te organizezi. Iată câteva variante:

Mașina personală

Drumurile în zonă sunt foarte bune și poți folosi cu încredere mașina pentru a ajunge la locație.

Trenul

Trenurile sunt curate, iar durata unei călătorii din București este de 6 ore. Din Suceava, te putem lua noi cu mașina, localitatea Vama fiind la o oră distanță de Suceava.

Avionul

Localitatea Vama se află la 50 de km de aeroportul situat lângă Suceava. De la aeroport, te putem lua noi cu mașina, localitatea Vama fiind la o oră distanță de Suceava.

Alimentație

Toate mesele sunt asigurate în acest retreat. Totul este gătit în casă, de gazda noastră, în stil bucovinean, doar cu ingrediente locale și naturale. Meniul este ovo-lacto-vegetarian (fără carne sau pește) și va ține cont de restricțiile participanților.

Siguranță

Pentru ca toți participanții să se simtă în siguranță în această perioadă, va fi nevoie să prezinți înainte de retreat fie dovada vaccinării contra COVID, fie un test negativ (rapid, făcut de tine – îl poți procura de la farmacie – sau PCR) realizat cu cel mult o zi înainte de retreat.

Investiție

Costul pentru acest retreat este 1250 RON / participant

Vei fi cazat în cameră dublă (alegi tu cu cine, sau te așezăm noi).

Dacă dorești, pot emite factură.

Investiția ta include:

Cum te înscrii?

1. Completează formularul apăsând butonul de mai jos.

2. Trimite avansul de 625 RON în contul IBAN de mai jos:
Nume: BRIGHT LIVING SOCIAL ENTERPRISE S.R.L.
IBAN: RO32INGB0000999909147241

Alte detalii:

Locurile se ocupă în ordinea înscrierii. Locul se consideră rezervat dupa plata avansului nereturnabil.

După achitarea avansului, te rugăm să trimiți dovada plății pe e-mail la ema@bright-living.net.

Restul sumei se achită în același cont, până la data de 25 august, cu confirmarea transferului în același mod. Neachitarea restului până la această dată poate duce la pierderea locului.

Traineri

Ema Barbă

Ema crede că fiecare om merită și poate să aibă o viață luminoasă, indiferent de contextul în care s-a născut.

Ea ghidează experiențe de dezvoltare personală prin Yoga, așa cum a învățat în Rishikesh, India, la Sattva Yoga Academy, școală certificată prin Yoga Alliance (500h TTC). În cadrul sesiunior aduce într-o manieră modernă tehnici tradiționale, practicate din antichitate la poalele munților Himalaya.

De asemenea, este terapeut prin meditație. Ea și-a transformat mintea, corpul și parcursul vieții prin aceste tehnici, așa că și-a propus să le ofere cât mai multor oameni.

Marciana Panțiru

Marciana este Coach Transformațional, Theta Healing practitioner și Master Trainer de dezvoltare personală. Ea creează și facilitează experiențe de învățare în arii precum abundența, sexualitatea, passion & life purpose, gestionarea emoțiilor și a stresului, comunicare nonviolentă, asertivitate.

Are peste 2500 de ore de formare profesională în: storytelling, personal & team leadership, business design, coaching, programare neurolingvistică şi managementul stresului.

Marciana consideră că fiecare ființă este designerul propriei vieți și poate genera schimbare la nivel de constelație, atunci când generează schimbare în profunzimea sa interioară.