Liniște la final de an

Workshop online de meditație

 cu Ema Barbă

28 Decembrie, 19:00-21:00

Un workshop în care îți restabilești liniștea la final de an și te reconectezi cu resursele interioare pentru următorul an.

Cum e sufletul tău la finalul acestui an?

Poate că ai avut atât de mult grijă de ceilalți, poate că ai avut așa multe responsabilități, atâtea roluri de îndeplinit, încât ai uitat de tine și de sufletul tău. De aceea, vreau să îți ofer un respiro, un moment de profundă liniște, ca să începi anul cum trebuie.

Cum te pregătești pentru anul ce vine?

Reflectăm împreună asupra anului ce a trecut. Ne imaginăm anul ce vine și aducem in inimile noastre sentimentul de control orientat spre interior, fără a simți că ce se întâmplă în jur preia controlul. 

Folosind meditația și exercițiile de respirație blânde, dai la o parte toată gălăgia și toate ideile de „trebuie” și te reconectezi cu tine. Începi anul cu inima împăcată, cu mintea liniștită, în aliniere cu propria ta persoană.

Îmi doresc să readuc liniștea
în inima ta

În acest workshop vei găsi un spațiu sigur în care să te înțelegi, să te reconectezi cu tine și să dai la o parte acele lucruri care stau în calea liniștii tale. Trecem prin tehnici de meditație dovedite științific pentru a te ajuta să aduci liniștea în viața ta.

Cum se desfășoară? 

Workshopul va avea loc live, pe Zoom. Dacă nu reușești să ajungi, vei primi înregistrarea, valabilă 24 de ore. 

Program pe zile

Ziua #1 – Încrederea în sine

Ziua #2 – De la instabilitate emoțională la liniște

Ziua #3 – De la neiertare la eliberare și iubire

Bonus

De ce ai nevoie ca să participi în Program?

– 60 de minute în fiecare seară, de la – 19:00 la 20:00, în perioada 20-22 octombrie sau timp pentru a relua înregistrarea în următoarele zile

De ce NU ai nevoie pentru a participa?

– experiență în meditație 
– o fire răbdătoare, liniștită. Asta e ceva ce dezvolți în timp cu ajutorul meditației 🙂

Te aștept alături de mine în program dacă

3 motive pentru care să participi

MEDITAȚIA A FOST, PENTRU MINE, SALVATOARE.

Când eram copil, sufeream de multe boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital, inclusiv astm. Până acum câțiva ani, înainte să descopăr meditația, mintea mea era foarte agitată, plină de anxietate.

O dată ce am început să lucrez cu mine cu ajutorul meditației, m-am liniștit atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Lucrurile s-au schimbat, puțin câte puțin. 

Am început să mă liniștesc din ce în ce mai mult. Mi-am intrat în putere. Oamenii din jur îmi spuneau că ceva e foarte schimbat la mine. În bine. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu. 

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună.

Ce mă recomandă?

În ultimii trei ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.

Am șase certificări în terapie prin meditație (Theta Healing) și am obținut certificatul de instructor de Yoga avansat (500 h YTT) în Rishikesh, India.

Testimoniale

Află ce spun clienții despre mine!

Investiția ta:

80 lei

Înscrie-te până în 28 decembrie!

Înscrie-te gratuit în program!

Completează formularul și așteaptă emailul cu detalii. Primirea emailului poate dura între câteva minute și 2-3 ore. Nu uita să verifici și în folderele SPAM / OFERTE. Dacă nu-l găsești după câteva ore te rog să-mi scrii la intreaba@emabarba.com

Acord GDPR (emabarba.ro/gdpr)*
Acord de contact (necesar pentru a primi detalii despre program)*
Marketing by