Mai aproape de liniște

Trei zile în care te ghidez să îți găsești liniștea prin meditație

Program online gratuit

21-23 februarie, ora 19:00 – 20:00

Ce stă în calea liniștii tale?​

Uneori, totul pare pe dos și pare haos în mintea și sufletul tău. Viața pare complicată și toți vor ceva de la tine.

În acele momente, îți poți găsi sursa de liniște chiar în interiorul tău. 

La starea de neliniște pe care o simți se pot adăuga experiențele care te-au marcat de-a lungul timpului, pe care încă nu le-ai procesat, integrat și care ți-au creat percepția despre lume. Propriile tale frici, gânduri negative, stări joase te pot împiedica să vezi cu claritate lumea din jur și pe tine.

Ceva în tine îți spune că asta nu e calea. În sinea ta, știi că se poate și altfel. 

Doar că încă nu ai descoperit cum.

Meriți să trăiești o viață plină de liniște.

E posibil ca, de fiecare dată când închizi ochii, să găsești în tine sursa de liniște, claritate și bucurie pe care o cauți.

Există resurse prin care îți poți liniști sistemul nervos, calma mintea și corpul la nivel profund. Nu este suficient să lucrezi cu mintea ta la nivel rațional, însă, cu ajutorul meditației, poți crea schimbări la nivelul creierului tău emoțional. 

Impactul în viața ta este enorm după ce îți găsești liniștea. Parcă toate lucrurile se așează, se liniștesc, relațiile tale înfloresc.

Un program gratuit în care îți găsești liniștea cu ajutorul meditației

Am creat acest program pentru a-ți oferi un spațiu sigur în care să te înțelegi, să te reconectezi cu tine și să dai la o parte acele lucruri care stau în calea liniștii tale. Îmi doresc să îți ofer resurse dovedite științific pentru a te ajuta să aduci liniștea în viața ta. 

Meditația poate fi o resursă pentru tine, dacă știi cum să o practici. Îmi doresc să te ajut să descoperi meditația care te ajută să te transformi cu adevărat.

Cum se desfășoară?

Timp de 3 zile, la ora 19:00, voi intra live pe grupul de Facebook dedicat, unde vom explora și vom discuta în jurul meditației. Chiar dacă nu poți participa live, vei putea urmări înregistrarea, disponibilă câteva zile după finalul programului.

Program pe zile

Ziua #1 – Liniște în mintea mea

Ziua #2 – Liniște cu mine

Ziua #3 – Liniște în relații

Bonus

De ce ai nevoie ca să participi în Program?

Crezi că meditația nu e de tine?

Contrar a ce ai putea crede, nu ai nevoie de experiență în meditație sau de o fire răbdătoare, liniștită, pentru a medita.

Asta e ceva ce dezvolți în timp cu ajutorul meditației 🙂

Te aștept alături de mine în program dacă:

3 beneficii pe care le ai din acest program:

Meditația a fost, pentru mine, salvatoare

Până acum câțiva ani, înainte să descopăr meditația, mintea mea era foarte agitată, plină de anxietate.

Când eram copil, sufeream de multe boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital, inclusiv astm.

O dată ce am început să lucrez cu mine cu ajutorul meditației, m-am liniștit atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Lucrurile s-au schimbat, puțin câte puțin. 

Am început să mă liniștesc din ce în ce mai mult. Mi-am intrat în putere. Oamenii din jur îmi spuneau că ceva e foarte schimbat la mine. În bine. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu. 

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși. Am început să ghidez oamenii în meditație și am devenit foarte pasionată de a împărtăși această tehnică minunată.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună.

Ce mă recomandă?

În ultimii 8 ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.

Am nouă certificări în terapie prin meditație (Theta Healing) și am obținut certificatul de instructor de Yoga avansat (500 h YTT) în Rishikesh, India. Meditația a fost parte centrală din trainingul meu.

Ce spun oamenii

Înscrie-te gratuit
în program!

.

Înscrie-te pe lista de așteptare și te anunțăm când începe următoarea ediție.

Înscrie-te gratuit în program!

Completează formularul și așteaptă emailul cu detalii. Primirea emailului poate dura între câteva minute și 2-3 ore. Nu uita să verifici și în folderele SPAM / OFERTE. Dacă nu-l găsești după câteva ore te rog să-mi scrii la intreaba@emabarba.com

Acord GDPR (emabarba.ro/gdpr)*
Acord de contact (necesar pentru a primi detalii despre program)*
Marketing by