Liniștea
din tine

Workshop online gratuit de
meditație pentru reducerea stresului

Ce stă în calea liniștii tale?

La baza anxietății tale stau experiențele care te-au marcat de-a lungul timpului, pe care încă nu le-ai procesat, integrat și care ți-au creat percepția despre lume. Propriile tale frici, gânduri negative, stări joase te împiedică să vezi cu claritate lumea din jur și pe tine. Asta îți afectează sănătatea și calitatea vieții, relația de cuplu, cu familia ta, cu colegii. Îți afectează productivitatea.

Ceva în tine îți spune că asta nu e calea. În adâncul sufletului tău, știi că se poate și altfel.

Doar că încă nu ai descoperit cum.

E posibil să treci de la anxietate la liniște.

Meriți să trăiești o viață în care te bucuri. 

Dacă anxietatea pe care o simți ți se pare greu de depășit, aș vrea să știi că nu e nevoie să o păstrezi. E posibil ca, de fiecare dată când închizi ochii, să găsești în tine sursa de liniște, claritate și bucurie pe care o cauți.

Există resurse prin care îți poți liniști sistemul nervos, calma mintea și corpul la nivel profund. Nu este suficient să lucrezi cu mintea ta la nivel rațional. Cu ajutorul meditației, poți crea schimbări importante la nivelul creierului tău emoțional.

Impactul în viața ta este enorm după ce îți găsești liniștea. Te invit să descoperim asta alături de mine.

Un workshop gratuit care te pune față în față cu liniștea ta interioară

Am creat acest workshop pentru a-ți oferi un spațiu sigur în care să te înțelegi, să te reconectezi cu tine și să dai la o parte acele lucruri care stau în calea liniștii tale. Mi-am propus să îți ofer resurse dovedite științific pentru a te ajuta să aduci liniștea în viața ta.

Cum accesezi workshopul?

Te înscrii în formularul de mai jos și primești acces imediat la workshop. Ai parte de acces nelimitat, astfel încât poți relua meditația ori de câte ori simți.

Cum te va ajuta acest workshop?

Practică de liniștire profundă

Înveți despre meditație

De ce ai nevoie pentru a participa la acest workshop?

Ai nevoie de conexiune la internet, de un spațiu liniștit pentru tine și multă deschidere.

De ce NU ai nevoie pentru a participa?

Nu e nevoie să ai o fire răbdătoare, liniștită, pentru a medita. Asta e ceva ce dezvolți în timp, cu ajutorul meditației. Ai nevoie doar de puțină deschidere și răbdare cu tine la început 🙂

Te aștept alături de mine în program dacă

3 motive pentru care să te înscrii

MEDITAȚIA A FOST, PENTRU MINE, SALVATOARE.

Până acum câțiva ani, înainte să descopăr meditația, mintea mea era foarte agitată, plină de anxietate.

Când eram copil, sufeream de multe boli respiratorii care m-au ținut luni de zile în spital, inclusiv astm.

O dată ce am început să lucrez cu mine cu ajutorul meditației, m-am liniștit atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Lucrurile s-au schimbat, puțin câte puțin. 

Am început să mă liniștesc din ce în ce mai mult. Mi-am intrat în putere. Oamenii din jur îmi spuneau că ceva e foarte schimbat la mine. În bine. Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu. 

În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși. Am început să ghidez oamenii în meditație și am devenit foarte pasionată de a împărtăși această tehnică minunată.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună.

Ce mă recomandă?

În ultimii șapte ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.

Am nouă certificări în terapie prin meditație (Theta Healing) și am obținut certificatul de instructor de Yoga avansat (500 h YTT) în Rishikesh, India.

Ce spun oamenii?

Să ghidez oamenii spre liniștea lor e misiunea vieții mele. Iată ce spun ei.

Înscrie-te complet gratuit!

.

Înscrie-te gratuit în program!

Completează formularul și așteaptă emailul cu detalii. Primirea emailului poate dura între câteva minute și 2-3 ore. Nu uita să verifici și în folderele SPAM / OFERTE. Dacă nu-l găsești după câteva ore te rog să-mi scrii la intreaba@emabarba.com

Acord GDPR (emabarba.ro/gdpr)*
Acord de contact (necesar pentru a primi detalii despre program)*
Marketing by