Descoperă cursul de meditație în limba română

De ce să medităm?

Dacă ești ca mine, și tu ai un vis. Ai vrea să vezi transformări în lumea din jur – mai puțină durere, suferință, conflict; mai multă liniște, compasiune, pace.

Ai vrea ca tu să fii mai bine; ai vrea ca și cei din jurul tău să fie mai bine.

De-a lungul anilor, am învățat un lucru: cea mai importantă responsabilitate pe care o ai este să fii bine cu tine, iar efectul se va reflecta și în cei din jurul tău.

Dacă tu ești bine, ceilalți oameni vor fi bine. Toate contextele din jurul tău vor fi bine.

Nu putem controla ce se petrece în exteriorul nostru, dar putem alege ce se petrece în interior. Imaginează-ți că, de fiecare dată când închizi ochii, în spatele minții tale găsești sursa de liniște, claritate și bucurie pe care o cauți.

Povestea mea

Sunt Ema și a ghida oamenii în meditație este munca vieții mele.

În ultimii trei ani, am ghidat câteva sute de oameni în terapie prin meditație, respirație și în sesiuni de Yoga, în Europa, în Statele Unite și în India.

Am șase certificări în terapie prin meditație (Theta Healing) și am obținut certificatul de instructor de Yoga avansat (500 h YTT) în Rishikesh, India.

Meditația a fost, pentru mine, salvatoare.

Când eram copil, sufeream de multe boli respiratorii care m-au ținut în spital, inclusiv astm. Până acum câțiva ani, înainte să descopăr meditația, mintea mea era foarte agitată, plină de anxietate.

O dată ce am descoperit practica meditației, m-am liniștit atât pe plan mental cât și pe plan fizic. Lucrurile s-au schimbat, puțin câte puțin. Am început să mă liniștesc din ce în ce mai mult. Mi-am intrat în putere. Oamenii din jur îmi spuneau că ceva e foarte schimbat la mine. În bine 🙂

Meditația, împreună cu Yoga, m-au ajutat să reduc anxietatea din sistemul meu. În scurt timp, medicul m-a anunțat că nu mai am nevoie de inhalator. Diagnosticul de astm a dispărut.

În timp, mi-a devenit clar că trebuie să îi sprijin și pe ceilalți să găsească liniștea în ei înșiși.

De aceea, îți mulțumesc că suntem aici, împreună.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii

Ce am pregătit pentru tine?

În perioada următoare te invit să descoperi meditația umană, accesibilă, fără pretenții.

Am pregătit ceva important pentru tine 🙂 dar până atunci, abonează-te la newsletter și descarcă o meditație gratuită video.

Un program gratuit care te pune față în față cu liniștea ta interioară. Se numește “Mai aproape de liniște” și îl poți accesa folosind butonul de mai jos.

Descoperă programul gratuit de meditație!

Abonează-te și descarcă!

Completează formularul de mai jos și te redirecționăm spre pagina de unde poți descărca meditația gratuită!